|
|
| Автор |
Повідомлення |
GOLD4OCOLATE

З нами з: 05.01.06 Повідомлень: 856 Звідки: Arch.Odpm Репутация: 228   голосов: 15
|
Написане: вівторок липня 11, 2006 3:49 pm Тема повідомлення: |
|
|
смотря на какую специальность.
На ОДПМ прсто живопись
а на архи-е специальности арх-го факультета живопись не нужна. нужно композиция _________________ Творчій особистості не завжди вистачає лише ії особливості... |
|
| Догори |
|
 |
Лёка

|
Написане: четвер липня 20, 2006 8:41 pm Тема повідомлення: |
|
|
GOLD4OCOLATE,
А ты в этом году поступала? И как? _________________ Приятно лежать на голом полу, если он - противоположный! |
|
| Догори |
|
 |
Cesah Антисоциальный

З нами з: 15.03.06 Повідомлень: 1253 Звідки: Graveyard s my home, Hell s where I dwell Репутация: 9   голосов: 18
|
Написане: четвер липня 20, 2006 8:43 pm Тема повідомлення: |
|
|
Контракт по ходу...
Совет дня: либо башляй за бюджет, либо на контракт прямым ходом... _________________ I'd rather be hated for something I am, than loved for something I'm not |
|
| Догори |
|
 |
GOLD4OCOLATE

З нами з: 05.01.06 Повідомлень: 856 Звідки: Arch.Odpm Репутация: 228   голосов: 15
|
Написане: четвер липня 20, 2006 9:08 pm Тема повідомлення: |
|
|
честно?
никак.связи, деньги....
А насчет контракта, возможно, что я и с ним пролечу.  _________________ Творчій особистості не завжди вистачає лише ії особливості... |
|
| Догори |
|
 |
_INTELLECT_

З нами з: 13.05.06 Повідомлень: 134 Звідки: з вежі Репутация: 9.6   голосов: 2
|
Написане: п'ятниця липня 21, 2006 8:40 am Тема повідомлення: |
|
|
погоди, может я еще своим умом поступлю, вопреки вашим убеждениям  _________________ щасливої дороги |
|
| Догори |
|
 |
GOLD4OCOLATE

|
Написане: п'ятниця липня 21, 2006 9:53 am Тема повідомлення: |
|
|
конечно, что для действительных умов места оставляют))  _________________ Творчій особистості не завжди вистачає лише ії особливості... |
|
| Догори |
|
 |
Cesah Антисоциальный

З нами з: 15.03.06 Повідомлень: 1253 Звідки: Graveyard s my home, Hell s where I dwell Репутация: 9   голосов: 18
|
Написане: п'ятниця липня 21, 2006 10:06 am Тема повідомлення: |
|
|
...---...  _________________ I'd rather be hated for something I am, than loved for something I'm not |
|
| Догори |
|
 |
SvitSV@ukr.net
З нами з: 08.08.06 Повідомлень: 1 Звідки: Київ Репутация: 0.2  
|
Написане: вівторок серпня 08, 2006 1:04 pm Тема повідомлення: |
|
|
А хто може розповісти за факультет Дизайн орхітектурного середовища? Які є підготовчі курси, скільки коштують? Я вже маю одну вищу освіту - технічну, також закінчила курси по малюванню, але невмію писати маслом (це потрібно чи ні?). Я також знаю про 5 іспитів, але не знаю які вимоги до них ставляться? _________________ KSV |
|
| Догори |
|
 |
_INTELLECT_

|
Написане: вівторок серпня 08, 2006 5:04 pm Тема повідомлення: |
|
|
живопись - акварель
рисунок - карандаш
+укр. язык, математика _________________ щасливої дороги |
|
| Догори |
|
 |
Kri$tink@

З нами з: 08.10.06 Повідомлень: 5 Звідки: ОДПМ Репутация: 0.5  
|
Написане: неділя жовтня 08, 2006 11:09 pm Тема повідомлення: |
|
|
ой я так боялась, когда поступала... Всю трясло просто - очень поступить хотела, мечта всей жизни была. И вот добилась же своего! так что всем советую не отступать, потому что если лиюбите худ-во и все, что с ним связано - то это - дорога в ваше будушее! _________________ Tам на небесах… Господь видит кто вкладывает душу, а кто просто, калякает рисунки... |
|
| Догори |
|
 |
Cesah Антисоциальный

|
Написане: неділя жовтня 08, 2006 11:32 pm Тема повідомлення: |
|
|
А на каком ты курсе???  _________________ I'd rather be hated for something I am, than loved for something I'm not |
|
| Догори |
|
 |
GOLD4OCOLATE

|
Написане: неділя жовтня 08, 2006 11:35 pm Тема повідомлення: |
|
|
Я думаю, мало кто из художников уступит в соей цели..... и уж точно не я. _________________ Творчій особистості не завжди вистачає лише ії особливості... |
|
| Догори |
|
 |
_INTELLECT_

|
Написане: середа жовтня 11, 2006 9:48 am Тема повідомлення: |
|
|
похвально _________________ щасливої дороги |
|
| Догори |
|
 |
Paks Гість
|
Написане: понеділок грудня 11, 2006 11:57 pm Тема повідомлення: хелп |
|
|
Народ... розкажіть ПЛЗ про екзамени більше трішки....я знаю, що 5 екзаменів(5-ий композиція)....що чим малювати і що було на останньому екзамені???  |
|
| Догори |
|
 |
Lidok Гість
|
Написане: вівторок грудня 12, 2006 8:28 pm Тема повідомлення: |
|
|
Всем здрасьте! Рада присоединиться к вашему дружному обществу. Я не студент КИСИ, но очень хотелось бы попасть на дизайнерский. Хотела спросить насчет репетитора по рисованию, может че посоветуете?  |
|
| Догори |
|
 |
|
|
|