|
|
| Автор |
Повідомлення |
Danila_Gad
|
Написане: четвер липня 03, 2008 12:33 pm Тема повідомлення: Яке в КНУБІ креслення? Хелп! |
|
|
Я прошу розказати, до чого мені готуватись. Я поступаю на ПЦБ, скоріше всього буду бюджетніком (але то хз). І от я вирішив підготуватись до майбутнього студентського життя: вирішив додатково зайнятись кресленням на літо, бо дуже погано його знаю.
Прошу просвітити мене в таких питаннях:
1. Чи малюють ПЦБшніки тушшю?
2. Чи варто зараз купляти дорогий інструмент, і де його краще брати. Який саме? Чи варто заглянути в той магазинчик, що в КІСІ на 1му поверсі?
Я потребую Вашої допомоги. |
|
| Догори |
|
 |
Onix Инженер

З нами з: 05.05.06 Повідомлень: 601 Звідки: TV!!! Репутация: 248.7   голосов: 4
|
Написане: четвер липня 03, 2008 8:58 pm Тема повідомлення: |
|
|
Раслабся, поступи сначала, и вообще тебе хватит для студентской жизни карандаша и линейки (которую можно заменить студаком или проездным). Я когда поступал вообще ничего не шарил по начерталке и тем не менее ето не помешало мне на первом курсе мутить на заказ чертежи людям, так что главное желание)))) И кстати полезно пойти на какието курсы Автокада , в будущем очень понадобится (потому что в нашем универе курс Акада очень херовый ИМХО). _________________ The only God can judge! |
|
| Догори |
|
 |
Danila_Gad
|
Написане: четвер липня 03, 2008 9:05 pm Тема повідомлення: |
|
|
Onix, спасибі за відповідь! Але так як в мене дубові руки і твердий лоб, хочу все-таки спробувати. Тим більше фіглі літом? які напряги?)) Я думаю краще підготуватись до майбутнього наперед, шоб потім більше приділяти увагу іншим предметам.
ПЦБшніки, є хтось? Відгукніться! |
|
| Догори |
|
 |
N1Tro
|
Написане: п'ятниця липня 04, 2008 8:44 pm Тема повідомлення: |
|
|
Дядька Onix прав на 100 % . Когда по начерталке Заика ( кто знает тот поймет ) задала начертить какой банальный Вал и Планку, которую счас сделаю за 5 мин.... о мой Бог ... я думал это конец света . Вычерчивал его,все пытался сделать идеально.На 2 чертежа ушел день.Ето же процес учёбы.Переходиш от легкого к более сложному.Кстате в черчении не бывает ,,ботов,, , главное желание.Вот когда начнется архитектура вспомни свой пост . Have Big fucking Fun / _________________ ,,Маємо,що маємо,, |
|
| Догори |
|
 |
Danila_Gad
|
Написане: субота липня 05, 2008 5:26 pm Тема повідомлення: |
|
|
| Мужики, дякую, шо відгукнулись! Все-таки я вже був на 2х заняттях і думаю ходити ше ціле літо по можливості (я ж казав шо я твердолобий =) ) На рахунок інструменту зрозумів, паритись не буду. Спасибі! |
|
| Догори |
|
 |
Danila_Gad
|
Написане: четвер листопада 20, 2008 4:43 pm Тема повідомлення: |
|
|
Ггг))))) От згадав про цю темку =)
Нітро, в мене зараз Заіка
Вал планку здав з 3 разу, складний розріз вже 5 раз перемальовую =) І хто шо б на Заіку не гнав, вона класна тьотка! Правда вимагає... (((( |
|
| Догори |
|
 |
|
|
|