Перегляд теми - UKRАЇНА: КИСИ сайт КНУБА выпускники ВУЗ Киев форум университет
Сайт КИСИ (КНУБА) - форум, студенты, преподаватели, лекции, рефераты, курсовые
Зробити форум стартовою
Додати форум у закладки
Форум КНУБА (КИСИ)
Останні теми форуму:
! WEB 2.0 КИСИ !
Сеть студентов и выпускников нашего университета! Учился или учишься в КИСИ (КНУБА)?! !
knuba.kiev.ua - Весь универ будет здесь! Регистрируйся!
UKRАЇНА
Перейти до сторінки 1, 2, 3 ... 21, 22, 23  далі

Цей форум закрито   Цю тему заблоковано    knuba.com.ua -> Розваги та дозвілля -> Політика

Автор Повідомлення
KIFE
по жизни...

голосов: 4

ПовідомленняНаписане: понеділок липня 09, 2007 3:32 pm    Тема повідомлення: UKRАЇНА Відповісти цитуючи

Як ви відноситесь до України?

я не люблю Злой! :
шовіністів, усяких там баптистів і т.д., іноземців які знахабніло ставлятся до оточуючих Буба , не люблю скінів(і псевдо націоналістів - бо це повна туфта), відморозків, і всіх інших підарастів які зневажають свою батьківщину!!!

я люблю:

Україну її традиції, культуру, звичаї, страви :) , просто позитивних людей з будь яким світобаченням....

Я не нац. здебільшого розмовляю на русском языке та мені це пофіг, і не хай мені хоч одна падлюка скаже що я москаль,
то я їй серце вирву Класс!
....так про шо це я...?!?

А... Так скажіть, чи зможе наша країна вибратись з цього лайна в якому ми зараз???
SOS Ееее

KIFE
по жизни...

ПовідомленняНаписане: понеділок липня 09, 2007 3:37 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

ПОСТИ
KIFE
по жизни...

ПовідомленняНаписане: понеділок липня 09, 2007 3:39 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

ПОСТИ
Тoten Кoрf
Obscured by Clouds

голосов: 27

ПовідомленняНаписане: понеділок липня 09, 2007 3:53 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Последняя фотка жесть! +10!!)))))))

Догори
View user's profile Відправити приватне повідомлення Відіслати e-mail Відвідати сайт учасника MSN
William van Warg
Goth / Sith

голосов: 24

ПовідомленняНаписане: понеділок липня 09, 2007 4:12 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Я люблю Украину как страну, но не как государство. Я не патриот. Мой дом - Земля. Я гражданин мира и не ипёт. Не люблю националистов. Не понимаю патриотов. Не гружусь территориальными проблемами. И прекрасно себя чувствую.

каждый сходит с ума по-своему...
Догори
View user's profile Відправити приватне повідомлення
ptico
O.W.L.

голосов: 3

ПовідомленняНаписане: понеділок липня 09, 2007 4:37 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Stranu lublu nashu!
Lublu nash narod! Ne ves', no vosnovnom klasnii ludi!
Osobenno ostro eto na4inaesh 4ustvovat' na 4ugbine!
I vobshe u nas strana bol'shix vozmognostei, tol'ko mi etogo prakti4eski ne zame4aem iz za vsyakix melkix nepriyatnostei i erundovix problem!
A kogda mi vilezem iz laina? Ya dumau kogda mi izbavimsya ot postsoveckogo sindroma i obraza mishleniya tak skazat'! Vot moget bit' togda budet interesnee, nu pokrainei mere ya na eto nadeus'!
Догори
Alex LM
Управляющий форума

голосов: 8

ПовідомленняНаписане: понеділок липня 09, 2007 5:49 pm    Тема повідомлення: Re: UKRАЇНА Відповісти цитуючи

KIFE написав:
....так про шо це я...?!?
А... Так скажіть, чи зможе наша країна вибратись з цього лайна в якому ми зараз???
SOS Ееее

В жовтні цього року буде видно... Класс!

Фоткі Респект
Догори
View user's profile Відправити приватне повідомлення Відіслати e-mail Відвідати сайт учасника
Тoten Кoрf
Obscured by Clouds

ПовідомленняНаписане: понеділок липня 09, 2007 6:06 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Страна хорошая, а люди....

Патриотизм? Может, в какой-то мере присутствует, но не относительно украинской национальной идеи, или, тем более людей, а, скорее, относительно природы, частично истории, каких-то отдельных элементов культуры....

А из дерьма ближайших пару поколений стопуд не выберемся, да и позже тож вряд ли. Может быть, когда-то, в далеком будущем....)

Догори
View user's profile Відправити приватне повідомлення Відіслати e-mail Відвідати сайт учасника MSN
Alex LM
Управляющий форума

голосов: 8

ПовідомленняНаписане: понеділок липня 09, 2007 6:30 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Тoten Кoрf написав:
Патриотизм? Может, в какой-то мере присутствует, но не относительно украинской национальной идеи, или, тем более людей....

А какая оно, национальная идея?
Догори
View user's profile Відправити приватне повідомлення Відіслати e-mail Відвідати сайт учасника
ptico
O.W.L.

ПовідомленняНаписане: понеділок липня 09, 2007 6:32 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Ksta ya tog pervii raz slishu pro ukr. nac. ideu!
Догори
Тoten Кoрf
Obscured by Clouds

ПовідомленняНаписане: понеділок липня 09, 2007 6:52 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

В двух словах - выпячивание своей "важкої долі" на каждом шагу, обвинение русских во всех своих бедах и принцип "моя хата скраю" и "где бы сп..дить?" Я не про все украинцев, а про общий вектор, если вдруг, возник такой вопрос

Догори
ptico
O.W.L.

ПовідомленняНаписане: понеділок липня 09, 2007 7:07 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Aaaaaa.... ter' yasno
Ksta est' takoe, est' takoe......
Догори
PART
Трезвый Взгляд

голосов: 5

ПовідомленняНаписане: понеділок липня 09, 2007 8:00 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Тoten Кoрf написав:

В двух словах - выпячивание своей "важкої долі" на каждом шагу, обвинение русских во всех своих бедах и принцип "моя хата скраю" и "где бы сп..дить?" Я не про все украинцев, а про общий вектор, если вдруг, возник такой вопрос

А діло каже
Догори
Cesah
Антисоциальный

голосов: 18

ПовідомленняНаписане: понеділок липня 09, 2007 8:12 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

William van Warg, +100
Аналогично...

William van Warg
Goth / Sith

голосов: 24

ПовідомленняНаписане: понеділок липня 09, 2007 9:59 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Cesah, спасибо, рад что кто-то понемает...

ptico, если ситуацию в стране ты считаешь мелкой неприятностью и ерундовой проблемой, то мне даже страшно представить что для тебя беда...

Иногда правда приходиться участвовать в жизни этого государства, нельзя плавать в дерьме и не чувствовать запаха...

каждый сходит с ума по-своему...
Догори
Показувати:   
Цей форум закрито   Цю тему заблоковано    knuba.com.ua -> Розваги та дозвілля -> Політика Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Перейти до сторінки 1, 2, 3 ... 21, 22, 23  далі
Сторінка 1 з 23

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Вы не можете добавлять приложения в этом форуме
Вы не можете скачивать файлы в этом форуме
Сайт и форум студентов ПГС Rambler's Top100 Rambler's Top100
НЕ ОФИЦИАЛЬНЫЙ ФОРУМ СТУДЕНТОВ КИСИ - KISI.COM.UA