Перегляд теми - Украина: внешняя/внутренняя политика...: КИСИ сайт КНУБА выпускники ВУЗ Киев форум университет
Сайт КИСИ (КНУБА) - форум, студенты, преподаватели, лекции, рефераты, курсовые
Зробити форум стартовою
Додати форум у закладки
Форум КНУБА (КИСИ)
Останні теми форуму:
! WEB 2.0 КИСИ !
Сеть студентов и выпускников нашего университета! Учился или учишься в КИСИ (КНУБА)?! !
knuba.kiev.ua - Весь универ будет здесь! Регистрируйся!
Украина: внешняя/внутренняя политика...
Перейти до сторінки назад  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  далі

Цей форум закрито   Цю тему заблоковано    knuba.com.ua -> Розваги та дозвілля -> Політика

Автор Повідомлення
Cesah
Антисоциальный

голосов: 18

ПовідомленняНаписане: четвер квітня 05, 2007 7:12 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Prince, Про то, кому молчать ты не решаешь...
А заниматься защеканством тоже к хорошему не приводит....

Prince

голосов: 6

ПовідомленняНаписане: четвер квітня 05, 2007 7:22 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

DiGG, о так! о це ми тоді вже заживем. за написання слова російською відрубання руки. за сказане слово на російській вибивання зубів, сердючку-данилка змусили визначитися із статью і т.д. Гыыы
а ще краще Вітренко, о це було б життя, тобі слово стабільність потрібно було просто викреслити із словників і забути про нього =) Гыыы
Догори
View user's profile Відправити приватне повідомлення
Тoten Кoрf
Obscured by Clouds

голосов: 27

ПовідомленняНаписане: четвер квітня 05, 2007 10:16 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Precious написав:
Тoten Кoрf, могу ответить почему в НБП люди не здравомыслящие, ты просто почитай что они пишут, одно только название статьи про удийство Макса только чего стоит! куча агресии и недовольства, вообще это радикальная партия а от таких мало хорошего можно ожидать, если рейтинги низкие то печатают какуюто свою паршивую газетку, и мечтают о том как они всё сделают правильно, а если у партии рейтинги большие то могут и революцию сделать и причем далеко не мирную потому что агресия так и прет. такие партии ненужны

Вот если б эта агрессия была необоснованной, я бы с тобой полностью согласился...

Precious написав:
Тoten Кoрf, а на счет Лени это полнейшая брехня, земля там стоит на много больше чем 5-10 штук и сносить зоопарк никто небудет, это абсолютный бред, и котеджи там строить тоже никто небудет потому что это еще больший бред, "обозреватель" чтото услыхал левым ухом и напечатал бред а вы все верите, эта газетенка нам тоже ненужна

Зоопарк уже давно хотели убрать... а на счет котеджей тож сомневаюсь, - сегодня узнавал про это, скорее всего, будут просто высотки ставить.... Что, в принципе, тож куево... А на счет того, что бред - согласен) Но у нас ли этому удивляться?

Precious написав:
Тoten Кoрf, а соцопросам я бы на твоем месте так недоверяла, их ктото заказывает и результаты там такие которые будут устраивать заказчика, вообще соцопросы это полнейший бред. соц опросы тоже нам ненужны

Та те вааще ниче не нужно)
Дык, новости помотри, с людьми пообщайся, сделай, вобщем, выборку, получишь приблизительно те же результаты)
Тем более, я очень сомневаюсь, что корреспондент.нет публиковал бы паленые соц.опросы, которые поднимаю рейтинг Яныка...

Догори
View user's profile Відправити приватне повідомлення Відіслати e-mail Відвідати сайт учасника MSN
Тoten Кoрf
Obscured by Clouds

ПовідомленняНаписане: четвер квітня 05, 2007 10:24 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Prince написав:

радикальні партії дійсно нідочого хорошого неприведуть

гыг) давно установлен факт, что понятия "хорошо" и "плохо" абсолютно субъективны Беее...

Prince написав:
Льоньку знаю непогано він такий ідіотизм робити ніколи небуде, це мабудь треба добряче обкуритися і напитися щоб таке в голову прийшло Гыыы а в газетах як понаписують різної фігні а всі в це вірять, пропоную "Обозреватель" за таку статью занести до жовтої преси В Бабруйск! Гыыы

Ёпть! ты с ним знаком?!))) на "широкой ноге"?))))) так передай от меня ему лично, что он мудак, что в кресле мера ему сидеть мало осталось, так что пусть сам уходит с должности))))) тем более, что, находясь на рабочем месте, он обкуривается и напивается, после чего принимает антисоциальные указы!)))))

Догори
View user's profile Відправити приватне повідомлення Відіслати e-mail Відвідати сайт учасника MSN
Prince

ПовідомленняНаписане: четвер квітня 05, 2007 10:25 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Тoten Кoрf, згоден Кореспондент білеберду всяку писати небуде, а що до зоопарку то таке рішення немогли обговорювати тому що засідання київради небуло і найближче буде вже після 20 числа
причину для агресії можна знайти завжди але от для чого? мені незрозуміло

P.S. а з Бобруйском кльово вийшло Гыыы
Догори
Тoten Кoрf
Obscured by Clouds

ПовідомленняНаписане: четвер квітня 05, 2007 11:27 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Prince написав:
що до зоопарку то таке рішення немогли обговорювати тому що засідання київради небуло і найближче буде вже після 20 числа

Это решение рассматривается уже куй знает сколько... Шас, как я понял, за это опять взялись...

Prince написав:
причину для агресії можна знайти завжди але от для чого? мені незрозуміло

Не "для чего", а из-за чего... Из-за того, что часто ничего больше не остается... У нас просто очень "человечная" власть...

Кста, можно примеры нездравомыслящих нацболов, и пояснения, почему они таковыми являются, пожалуйста?)

Догори
Precious

голосов: 3

ПовідомленняНаписане: п'ятниця квітня 06, 2007 10:59 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Тoten Кoрf, ой мне уже надоели эти три буквы НБП, я б их послала на другие три буквы Гыыы
а что плохого что принц знаком с мером нашего города? мер это счтай король в Киеве а он принц, как же они могут быть незнакомы Гыыы
вот ты готовый поруится за свою любимую партию а Принц готов поручится за царя Леню, у вас даже чтото общее есть Гыыы

Prince, раз ты знаком с нашим царем то раскажи там что к чему? почему Леня неговорит согласен он с указом президента или нет? кстати чтото слышала про проблемы в его банке, что это там случилось? давай рассказывай, просвети неведающих крестьян и рабочих Гыыы

Precious

ПовідомленняНаписане: п'ятниця квітня 06, 2007 11:02 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Prince, потанцуем? Класс!
Prince

ПовідомленняНаписане: п'ятниця квітня 06, 2007 11:44 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Precious, ну давай потанцюємо :) давай сьогодні в Арені, я зараз позвоню Максу він забьє столик на вечір Класс!

Тoten Кoрf, що до Мера то так я з ним знайомий і що з того? завидуєш? Гыыы

Precious, Льонька мовчить бо ойму це вигідно а для чого йому приєднуватись до якоїсь одної з сторін? його ж розпуск нестосується. просто в київ раді він в досить хороших відносинах як з нашою Україною так і з регіонами от він і нехоче з кимось з них сваритися
щодо проблем в банку то це роздули з мухи слона, проблема і виїдженного яйця неварта а роздули ледь не кінець світу
Догори
Precious

ПовідомленняНаписане: п'ятниця квітня 06, 2007 11:54 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Спасибо-спасибо вау наконецто нашла принца на белом коне и и стану принцесой ну тогда до вечера Класс! Kiss!
Cesah
Антисоциальный

голосов: 18

ПовідомленняНаписане: п'ятниця квітня 06, 2007 1:12 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Precious, Два предупреждения... Причина: абсолютное несоответствие ответов теме топика... Прилагаю цитаты:
а) Prince, потанцуем?
б) вау наконецто нашла принца на белом коне и и стану принцесой ну тогда до вечера
PS Оскорбление участников форума?
"...просвети неведающих крестьян и рабочих "

Тoten Кoрf
Obscured by Clouds

ПовідомленняНаписане: п'ятниця квітня 06, 2007 3:27 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Precious, Леня? Король? Если ты так считаешь, то тут уже все ясно....

А то что ты можешь че-то куда-то послать, я не сомневаюсь, тут много умения не надо. Только вот, повторюсь, очень хотелось бы услышать, что они тебе плохого сделали, или не тебе, в чем их неправота?? Мне так нравится ваша "адекватность"....

Prince, куею от зависти... Скажи мне, кто твой друг.....(с)

Догори
Prince

ПовідомленняНаписане: п'ятниця квітня 06, 2007 4:25 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Тoten Кoрf, ну знаєш я небачу нічого поганого в тому що я знайомий з відомими людьми. я крім мера знаю ще Віталю і Володимира (Клички для тих хто нездогадується) декілька людей із шоубізнесу, парочку депутатів і т.д. якщо честно то небачу в цьому нічого поганого.

а що до короля то вона привязала це звання до мого ніка :) невже незрозуміло?
Догори
Ringo_staR

голосов: 5

ПовідомленняНаписане: п'ятниця квітня 06, 2007 5:46 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Цитата:

Тoten Кoрf, ну знаєш я небачу нічого поганого в тому що я знайомий з відомими людьми. я крім мера знаю ще Віталю і Володимира (Клички для тих хто нездогадується) декілька людей із шоубізнесу, парочку депутатів і т.д. якщо честно то небачу в цьому нічого поганого.

А ОНИ тебя знают?))

Редаговано: Ringo_staR (п'ятниця квітня 06, 2007 8:41 pm)
Догори
View user's profile Відправити приватне повідомлення Відіслати e-mail
малявка

голосов: 17

ПовідомленняНаписане: п'ятниця квітня 06, 2007 5:50 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

вибачте - ПОНТ!
View user's profile Відправити приватне повідомлення Відіслати e-mail
Показувати:   
Цей форум закрито   Цю тему заблоковано    knuba.com.ua -> Розваги та дозвілля -> Політика Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Перейти до сторінки назад  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  далі
Сторінка 7 з 9

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Вы не можете добавлять приложения в этом форуме
Вы не можете скачивать файлы в этом форуме
Сайт и форум студентов ПГС Rambler's Top100 Rambler's Top100
НЕ ОФИЦИАЛЬНЫЙ ФОРУМ СТУДЕНТОВ КИСИ - KISI.COM.UA