Перегляд теми - Яке в КНУБІ креслення? Хелп!: КИСИ сайт КНУБА выпускники ВУЗ Киев форум университет
Сайт КИСИ (КНУБА) - форум, студенты, преподаватели, лекции, рефераты, курсовые
Зробити форум стартовою
Додати форум у закладки
Форум КНУБА (КИСИ)
Останні теми форуму:
! WEB 2.0 КИСИ !
Сеть студентов и выпускников нашего университета! Учился или учишься в КИСИ (КНУБА)?! !
knuba.kiev.ua - Весь универ будет здесь! Регистрируйся!
Яке в КНУБІ креслення? Хелп!

Нова тема   Відповісти    knuba.com.ua -> Освіта та Наука -> Абітурієнт

Автор Повідомлення
Danila_Gad

ПовідомленняНаписане: четвер липня 03, 2008 12:33 pm    Тема повідомлення: Яке в КНУБІ креслення? Хелп! Відповісти цитуючи

Я прошу розказати, до чого мені готуватись. Я поступаю на ПЦБ, скоріше всього буду бюджетніком (але то хз). І от я вирішив підготуватись до майбутнього студентського життя: вирішив додатково зайнятись кресленням на літо, бо дуже погано його знаю.
Прошу просвітити мене в таких питаннях:
1. Чи малюють ПЦБшніки тушшю?
2. Чи варто зараз купляти дорогий інструмент, і де його краще брати. Який саме? Чи варто заглянути в той магазинчик, що в КІСІ на 1му поверсі?
Я потребую Вашої допомоги.
Догори
View user's profile Відправити приватне повідомлення
Onix
Инженер

голосов: 4

ПовідомленняНаписане: четвер липня 03, 2008 8:58 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Раслабся, поступи сначала, и вообще тебе хватит для студентской жизни карандаша и линейки (которую можно заменить студаком или проездным). Я когда поступал вообще ничего не шарил по начерталке и тем не менее ето не помешало мне на первом курсе мутить на заказ чертежи людям, так что главное желание)))) И кстати полезно пойти на какието курсы Автокада , в будущем очень понадобится (потому что в нашем универе курс Акада очень херовый ИМХО).
Danila_Gad

ПовідомленняНаписане: четвер липня 03, 2008 9:05 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Onix, спасибі за відповідь! Але так як в мене дубові руки і твердий лоб, хочу все-таки спробувати. Тим більше фіглі літом? які напряги?)) Я думаю краще підготуватись до майбутнього наперед, шоб потім більше приділяти увагу іншим предметам.
ПЦБшніки, є хтось? Відгукніться!
Догори
N1Tro

ПовідомленняНаписане: п'ятниця липня 04, 2008 8:44 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Дядька Onix прав на 100 % . Когда по начерталке Заика ( кто знает тот поймет ) задала начертить какой банальный Вал и Планку, которую счас сделаю за 5 мин.... о мой Бог ... я думал это конец света . Вычерчивал его,все пытался сделать идеально.На 2 чертежа ушел день.Ето же процес учёбы.Переходиш от легкого к более сложному.Кстате в черчении не бывает ,,ботов,, , главное желание.Вот когда начнется архитектура :) вспомни свой пост . Have Big fucking Fun /
Danila_Gad

ПовідомленняНаписане: субота липня 05, 2008 5:26 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Мужики, дякую, шо відгукнулись! Все-таки я вже був на 2х заняттях і думаю ходити ше ціле літо по можливості (я ж казав шо я твердолобий =) ) На рахунок інструменту зрозумів, паритись не буду. Спасибі!
Догори
Danila_Gad

ПовідомленняНаписане: четвер листопада 20, 2008 4:43 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Ггг))))) От згадав про цю темку =)

Нітро, в мене зараз Заіка Гыыы

Вал планку здав з 3 разу, складний розріз вже 5 раз перемальовую =) І хто шо б на Заіку не гнав, вона класна тьотка! Правда вимагає... ((((
Догори
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    knuba.com.ua -> Освіта та Наука -> Абітурієнт Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Вы не можете добавлять приложения в этом форуме
Вы не можете скачивать файлы в этом форуме
Сайт и форум студентов ПГС Rambler's Top100 Rambler's Top100
НЕ ОФИЦИАЛЬНЫЙ ФОРУМ СТУДЕНТОВ КИСИ - KISI.COM.UA
Лінки КНУБА