|
|
| Автор |
Повідомлення |
M@I{C

З нами з: 01.12.07 Повідомлень: 28 Звідки: от верблюда...чёто много вопросов, ты чё мент чтоли Репутация: 51.9  
|
Написане: понеділок грудня 10, 2007 10:34 am Тема повідомлення: |
|
|
Бесит дебильная система оценки как в США A,B,C,D...универ тупо хочет сравнится с коледжами США и Европы по методу оценки, тестами и конечно же ЦЕНОЙ ЗА УЧЕБУ...я в шоке на СТФ по новому контракту 9500 грн. в год...вот уроды, по ценам равняются, по оценкам равняются, а то что здесь зарплаты прежние так это ничего...главное поднимаются цены, но не зарплаты!!!  _________________ Тебя оскорбили - забудь...тебя унизили - прости...тебя ударили - вспомни всё и убей!!! |
|
| Догори |
|
 |
GOLD4OCOLATE

З нами з: 05.01.06 Повідомлень: 856 Звідки: Arch.Odpm Репутация: 228   голосов: 15
|
Написане: понеділок грудня 10, 2007 5:27 pm Тема повідомлення: |
|
|
M@I{C, чувааааак, расслааабься...что тебе те 9500, если арх 12000, что тебе США, если потом твой диплом по этим эй, би и си будет приемлем а Европе....
да условий никаких.. но если им ума не хватает сделать свою систему образования крутой, то нихай пусть хоть что-то и где-то стянут... _________________ Творчій особистості не завжди вистачає лише ії особливості... |
|
| Догори |
|
 |
Kill_all_people
|
Написане: вівторок грудня 11, 2007 3:30 pm Тема повідомлення: |
|
|
| Да просто универ гавно!!!!!! легавые достали....пройдите к месту курения! как будто если я отойду на 2 шага что то измениться!! короче че говорить все еще с САВДЕПОВСКИХ времен коментарии излишни!!!! |
|
| Догори |
|
 |
GOLD4OCOLATE

З нами з: 05.01.06 Повідомлень: 856 Звідки: Arch.Odpm Репутация: 228   голосов: 15
|
Написане: вівторок грудня 11, 2007 4:50 pm Тема повідомлення: |
|
|
Kill_all_people, та ты тоже с другой планеты.
Ты в других универах не был. _________________ Творчій особистості не завжди вистачає лише ії особливості... |
|
| Догори |
|
 |
Феломена

|
Написане: субота грудня 15, 2007 11:35 am Тема повідомлення: |
|
|
| Kill_all_people, не думал(а) сменить ВУЗ? |
|
| Догори |
|
 |
Gre4ik

З нами з: 13.12.07 Повідомлень: 10 Звідки: Прямісінько з пекла) Репутация: 2.6  
|
Написане: середа грудня 19, 2007 3:39 pm Тема повідомлення: |
|
|
Не охрана действительно не права, я должен был попасть у руденку на 8:00 на перездачу а охраник меня не пустил, мотивировав что его нет ждите, а препад был
так как охраник выходил покурить а препад зашол и тот не увидел, закончилось тем что препад не посавил оценку _________________ Если птица летит хвостом вперед ето к зарплате
Собираю минусы зы поставьте мну плз минус  |
|
| Догори |
|
 |
Феломена

|
Написане: четвер грудня 20, 2007 5:24 pm Тема повідомлення: |
|
|
мне не нравится только одно - то что называют "болонской системой".
а все остально меня устраивает, люблю я киси  |
|
| Догори |
|
 |
cosmi
|
Написане: п'ятниця лютого 22, 2008 11:49 pm Тема повідомлення: |
|
|
| А мне не нравится, что а.150 никак "подогреть" не могут, уж больно она холодная.... бррррр...... |
|
| Догори |
|
 |
Garribald
|
Написане: неділя березня 16, 2008 11:50 pm Тема повідомлення: |
|
|
Мене тут зараз взагалі все бісить......мати гнати хочеться! Таке враження що організовують все довбо..... починаючи з прийома документів, на який був витрачений ЦІЛИЙ ДЕНЬ, обходячи кілька різних кабінетів і простоявши годинами в черзі біля кожного з них, закінчуючи дуже мяко кажучи "незрозумілими" людьми в деканаті....... Так враження що тут керують самі ідіоти.... ти хочеш пройти в читалку (зимою) так ти маєш обовязково роздягнутися, інакше не можна...... От зайти в читалку і зробити ксерокс - та будь ласка, МОЖНА - в одязі пропускають, а відійти на два метри (підійти до місця де видають книги), взяти книгу і лише потім зробити копію двох сторіночок з цієї книжки - уже НЕ МОЖНА, треба йти роздягатись (спускатись чорт зна куди в підвал і гаяти кучу часу), БО ТИ БЕРЕШ КНИГУ - був у мене такий випадок..... На питання чому не можна зайти в читалку одягненим - 5 секундне мовчання, а потім "Это же даже по ЭТИКЕТУ принято..."
Почалася сесія, залишились заліки не здані, хотів здати - мені пояснюють - деканат (будівельний факультет) заборонив здавати заліки під час сесії, щоб не відволікати студентів від екзаменів. Я сам розумна людина і сам можу вирішувати що для мене краще,коли що здавати і на що "відволікатись"...... довелось після сесії з температурою пертись в універ щоб тільки проставити два заліки (інакше не було б стипендії).... До фіга такого розповісти можна.... В цьому універі все зроблено не для людей!!!! Чув навіть як викладачі жалілися .....  |
|
| Догори |
|
 |
Onix Инженер

З нами з: 05.05.06 Повідомлень: 601 Звідки: TV!!! Репутация: 248.7   голосов: 4
|
Написане: понеділок березня 17, 2008 5:09 pm Тема повідомлення: |
|
|
| Garribald написав: | Мене тут зараз взагалі все бісить......мати гнати хочеться! Таке враження що організовують все довбо..... починаючи з прийома документів, на який був витрачений ЦІЛИЙ ДЕНЬ, обходячи кілька різних кабінетів і простоявши годинами в черзі біля кожного з них, закінчуючи дуже мяко кажучи "незрозумілими" людьми в деканаті....... Так враження що тут керують самі ідіоти.... ти хочеш пройти в читалку (зимою) так ти маєш обовязково роздягнутися, інакше не можна...... От зайти в читалку і зробити ксерокс - та будь ласка, МОЖНА - в одязі пропускають, а відійти на два метри (підійти до місця де видають книги), взяти книгу і лише потім зробити копію двох сторіночок з цієї книжки - уже НЕ МОЖНА, треба йти роздягатись (спускатись чорт зна куди в підвал і гаяти кучу часу), БО ТИ БЕРЕШ КНИГУ - був у мене такий випадок..... На питання чому не можна зайти в читалку одягненим - 5 секундне мовчання, а потім "Это же даже по ЭТИКЕТУ принято..."
Почалася сесія, залишились заліки не здані, хотів здати - мені пояснюють - деканат (будівельний факультет) заборонив здавати заліки під час сесії, щоб не відволікати студентів від екзаменів. Я сам розумна людина і сам можу вирішувати що для мене краще,коли що здавати і на що "відволікатись"...... довелось після сесії з температурою пертись в універ щоб тільки проставити два заліки (інакше не було б стипендії).... До фіга такого розповісти можна.... В цьому універі все зроблено не для людей!!!! Чув навіть як викладачі жалілися .....  |
Так какого хрена ты тут еще делаеш?  _________________ The only God can judge! |
|
| Догори |
|
 |
Garribald
|
Написане: субота березня 22, 2008 10:23 pm Тема повідомлення: |
|
|
Не бачу поки альтернативи  |
|
| Догори |
|
 |
Васьок
|
Написане: субота травня 03, 2008 11:21 pm Тема повідомлення: |
|
|
ПЕТРИКОВА ЕВГЕНИЯ РЫЖЕНЬК@Я!!! Сучк@, коза рыжая... Ета баба с кафедры Технологии производства строительных конструкций и изделий.  |
|
| Догори |
|
 |
Hitryu-licenok
|
Написане: неділя травня 18, 2008 8:09 pm Тема повідомлення: |
|
|
| Могли бы и ремонт сделать лучше... |
|
| Догори |
|
 |
Masi4k@

|
Написане: середа травня 28, 2008 5:35 pm Тема повідомлення: |
|
|
| MALINKA написав: | | Также ненравиться библиотека- там вообще безпридел :? , всегда тьма тьмущая людей, и всегда все очень агресивные.Просто такое , как говориться, обслуживание. Не в одном универе (ни в Шевченка, ни в Богомольца) таких очередей нет . |
До Шевченка нашему КИСИ еще расти и расти.......... У них в лекционках мягкие сиденья, обшитые тканью и спинки........ у нас сделай такую аудиторию.....))))) Что с ней будет через годик?
А наш подвал...... В переходе из главного в лабораторный по подвалу даже крысы бегают  _________________ I was born to be free!!! |
|
| Догори |
|
 |
|
|
|