|
|
| Автор |
Повідомлення |
Mel
|
Написане: неділя жовтня 21, 2007 5:18 pm Тема повідомлення: Питання про гуртожиток |
|
|
| Добрий день всім. Проживаю в 5 гуртожитку і виникло таке питання - чи можна десь дізнатися номер телефону гуртожитку? Мій товариш переконує мене що АДСЛ інтернет від Укр телекому можна зробити в гуртожитку. Що на всі кімнати йде окремий телефонний номер і якщо його дізнатися то можна підключити. Мені в це не зовсім вірится, але якщо такий варіант всеж таки існує це було б дуже комфортно для мене. Будь ласка,хто може допоможіть. |
|
| Догори |
|
 |
PART Трезвый Взгляд
|
Написане: неділя жовтня 21, 2007 6:37 pm Тема повідомлення: |
|
|
| А у вас разве не стоит телефон на который звонят родные, тебя потом ещё вызывают на вахту? |
|
| Догори |
|
 |
Respect

З нами з: 01.10.07 Повідомлень: 28 Звідки: ИТЕП 11 Репутация: 20.4  
|
Написане: п'ятниця жовтня 26, 2007 3:28 pm Тема повідомлення: |
|
|
В 5 общаге инет можно поставить 100% а вот как не знаю..узнавай у жителей общяги _________________ Respect yourself. |
|
| Догори |
|
 |
Мері
|
Написане: вівторок серпня 05, 2008 11:39 pm Тема повідомлення: |
|
|
| В мене питаннячко... я поступила на заочне чи будуть мені давати гуртожиток на час сесії, якщо при постурленні ніяких заявок на гуртожиток не давали? |
|
| Догори |
|
 |
Kati@ !!!
|
Написане: середа серпня 06, 2008 4:38 pm Тема повідомлення: |
|
|
Поцікавлюсь і я... Мене селять у гуртожиток №3.
Як там з інтернетом? |
|
| Догори |
|
 |
Васьок
|
Написане: понеділок серпня 11, 2008 2:07 am Тема повідомлення: |
|
|
Ніх.я немає в наших общагах, береш компа з села й везеш тягою. Ремонт "Евро...!!!" Рукава закачуєш і робиш сам. Навіть двері з кусків збиті, залатані. А джакузі супєр, корозія бетону в душі (див. фото)... Кухня тоже супер, їси суп, а там таракан "брасом" плаває... Хочу ще клопа з КПІ привезти для разнообразія, щоб сладко спалось... В комнатах можуть буть і миши...!!! Кожен день бухаємо, п"янки-гулянки, як в усіх общагах, курнуть можна. Без дівок не скучаєм........ Отакі у нас общаги (сторінка 4 і 5): http://knuba.com.ua/viewtopic.php?t=1752&start=60 |
|
| Догори |
|
 |
Ringo_staR

|
Написане: середа серпня 20, 2008 9:25 pm Тема повідомлення: |
|
|
Мері, если есть места - то и заочникам на время сессии дают.
Kati@ !!!, да, практически во всех общягах есть локальная сеть и интернет _________________ Законы просты - нам все до звезды) |
|
| Догори |
|
 |
|
|
|